OPNAMES VOOR NIEUWSTE FILM 155

29.04.2022

Opnames voor nieuwste film 155 in Vogeltjeskamer

155 (eenvijfvijf) is een formatie creatieve vrienden bij elkaar gebracht door een gedeelde passie voor bewegingsvormen, muziek, film, bizarre humor en kunst. Door samen te zijn en nieuw werk te blijven maken zijn zij inmiddels (op)gegroeid naar een groep die voorstellingen, films en acts maakt door dans, video en komedie op unieke wijze te combineren.

In de winter van 2021 werd er een deel van de nieuwste film STOMPEN opgenomen in de Vogeltjeskamer in Landhuis Oud Amelisweerd. 

”  Het was heel bijzonder om met onze filmploeg in zo’n prachtige klassieke ruimte opnames te maken. Extra uitdaging was het goed opletten dat we de behangmuren niet per ongeluk aanraakten en dat de filmlampen niet te lang op het behang schenen.  Het is allemaal gelukt en we zijn heel trots op het eindresultaat. ” aldus 155

Over de film STOMPEN
Vuilnisman Patrick is boos en alles moet kapot. Tijdens een verplichte anger-management cursus ontmoet hij boze mensen uit andere lagen van de samenleving. Een experimenteel therapeute probeert hun energie er door middel van dans uit te trekken. Lukt het meer richting te geven aan zijn woede, om zo uiteindelijk verder te komen in zijn leven?

Bekijk de trailer HIER.


STOMPEN is inmiddels geselecteerd voor: 

– Go Short International Film Festival 
– Screendance Sweden 
– Shortcutz Amsterdam 
– Cinedans 
– RIFF Festival Norway 
 

OP DE HOOGTE BLIJVEN

schrijf je in voor de nieuwsbrief

OP DE HOOGTE BLIJVEN
VAN EXPOSITIES?

NU TE ZIEN