Landhuis logo paperclip

credits | Light-Up Collective foto: Paul Dorsten

PRAKTISCHE INFO

Wintersluiting zomerhuis

Landhuis Oud Amelisweerd is tot en met maart 2022 gesloten.  

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de solo-tentoonstelling van Amie Dicke die vanaf april 2022 te zien is op de eerste verdieping.

VRIJWILLIGE BIJDRAGE

Iedereen is van harte welkom in het Landhuis. Wij vragen je een vrijwillige bijdrage, zodat wij het Landhuis de komende jaren geopend kunnen houden voor het publiek.

Beslis zelf welke bijdrage je doet. Onze dank is groot!

WINKEL

In het Koetshuis (naast het Landhuis) is de winkel waar je artikelen kunt vinden die aansluiten bij de exposities, informatie over de landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen en landgoedproducten van de Veldkeuken. 

GROEPS- OF PRIVE RONDLEIDING

Het is mogelijk om een privé-rondleiding te reserveren in het Landhuis. Eén van onze ervaren vrijwilligers zal tijdens onze reguliere openingstijden op afgesproken tijdstip klaar staan om uitgebreid te vertellen over het behang en de lopende exposities.
Graag vooraf reserveren via contact@landhuisoudamelisweerd. De rondleiding duurt ongeveer 1 uur. Wanneer de groep groter is dan 14 personen zal deze in tweeën worden gesplitst. Wij vragen hiervoor een bijdrage van € 12,= per persoon, te betalen aan de kassa bij binnenkomst.

Rondleidingen zijn ook te reserveren tijdens de wintersluiting bij een minimum aantal van 45 personen.

BRUIDSFOTOGRAFIE

Wij krijgen veel aanvragen voor bruidsfotografie. Mede door de aanwezigheid van onze rijk gedecoreerde Vogeltjeskamer. Op elke behangstrook is een grote struik afgebeeld met bloemen en een vogelpaar. In China hebben deze vogels en bloemen een symbolische betekenis. Met de granaatappelbloesem wens je iemand veel nakomelingen toe en met de pioenroos oneindige schoonheid en liefde. 

Bruidsfotografie is mogelijk tijdens reguliere openingstijden. Let wel, de fotosessie is dan niet privé. Wij vragen hiervoor een bijdrage van € 120,=, te betalen bij de entree. Graag vooraf reserveren via contact@landhuisoudamelisweerd.nl. 

LUNCHEN EN VERGADEREN

Een bezoek aan het Landhuis combineren met een lunch en/of vergadering? In het Koetshuis naast het Landhuis zijn diverse ruimten te huur. Kijk op www.veldkeuken.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

VRAGEN, TIPS OF IDEEËN?

laat het ons weten!

OP DE HOOGTE BLIJVEN
VAN EXPOSITIES?

NU TE ZIEN