Landhuis logo paperclip

credits | Light-Up Collective foto: Paul Dorsten

PRAKTISCHE INFO

voor je bezoek

Vooraf reserveren is niet nodig,
een toegangsbewijs haal je bij binnenkomst
aan de kassa in het Landhuis.

VRIJWILLIGE BIJDRAGE

Iedereen is van harte welkom in het Landhuis. Wij vragen je een vrijwillige bijdrage, zodat wij het Landhuis de komende jaren geopend kunnen houden voor het publiek.

Beslis zelf welke bijdrage je doet. Onze dank is groot!

OPENINGSTIJDEN

Het Landhuis is open voor publiek.

Pannenkoek én Appeltaart?! – Kunstuitleen Utrecht

Donderdag 16 september – zondag 10 oktober 2021
Woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur

Wij vragen een eigen bijdrage bij entree, een ticket reserveren is niet nodig.

Je mag zonder coronatoegangsbewijs het Landhuis bezoeken. Heb je kachten? Blijf thuis. Respecteer je medebezoeker en onze vrijwilligers en houd voldoende afstand. 

WINKEL

In het Koetshuis (naast het Landhuis) is de winkel waar je artikelen kunt vinden die aansluiten bij de exposities, informatie over de landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen en landgoedproducten van de Veldkeuken.

GROEPS- OF PRIVE RONDLEIDING

Het is mogelijk om een privé-rondleiding te reserveren in het Landhuis. Eén van onze ervaren vrijwilligers zal tijdens onze reguliere openingstijden op afgesproken tijdstip klaar staan om uitgebreid te vertellen over het behang en de lopende exposities. Graag vooraf reserveren via contact@landhuisoudamelisweerd. Wanneer de groep groter is dan 14 personen zal deze in tweeën worden gesplitst. Wij vragen hiervoor een bijdrage van € 12,= per persoon, te betalen aan de kassa bij binnenkomst.

BRUIDSFOTOGRAFIE

BRUIDS-FOTOGRAFIE

Wij krijgen veel aanvragen voor bruidsfotografie in het Landhuis. Mede door de aanwezigheid van onze belangrijkste en meest rijk gedecoreerde Vogeltjeskamer. Op elke behangstrook is een grote struik afgebeeld met bloemen en een vogelpaar. In China hebben deze vogels en bloemen een symbolische betekenis. Met de granaatappelbloesem wens je iemand veel nakomelingen toe en met de pioenroos oneindige schoonheid en liefde. 

Bruidsfotografie is mogelijk tijdens reguliere openingstijden. Let wel, de fotosessie is dan niet privé. Wij vragen hiervoor een bijdrage van € 120,=, te betalen bij de entree. Je hoeft hiervoor niet te reserveren. 

LUNCHEN EN VERGADEREN

Een bezoek aan het Landhuis combineren met een lunch en/of vergadering? In het Koetshuis naast het Landhuis zijn diverse ruimten te huur. Kijk op www.veldkeuken.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

VRAGEN, TIPS OF IDEEËN?

laat het ons weten!

OP DE HOOGTE BLIJVEN
VAN EXPOSITIES?

BINNENKORT TE ZIEN