Landhuis logo paperclip

credits | Light-Up Collective foto: Paul Dorsten

OPENINGSTIJDEN


Landhuis Oud Amelisweerd is geopend van
woensdag t/m zondag, 11:00 – 17:00 uur

* t/m 13 november 2022 
Reserveren is niet nodig

VRIJWILLIGE BIJDRAGE

Iedereen is van harte welkom in Landhuis Oud Amelisweerd. Wij vragen je een bijdrage (pay-what-you-can), zodat wij het huis de komende jaren geopend kunnen houden voor het publiek. 

Beslis zelf welke bijdrage je doet. Onze dank is groot!

* Museumjaarkaart is niet geldig. Landhuis Oud Amelisweerd is een Rijksmonument waar tentoonstellingen gepresenteerd worden, geen museum.

GRATIS INSTAPRONDLEIDING

Bezoek je op donderdagochtend Landhuis Oud Amelisweerd? Sluit je aan bij de gratis instaprondleiding!

Datum: elke donderdag
Aanvang: 11:30 
Duur: 1 uur
Locatie: entreehal 

Aanmelden is niet nodig. Er is plaats voor maximaal 14 personen, vol = vol.

GROEPS- OF PRIVE RONDLEIDING

Het is ook mogelijk om een privé-rondleiding te reserveren. Eén van onze ervaren gidsen zal op afgesproken tijdstip klaar staan om uitgebreid te vertellen over het huis, het unieke behang en haar bewoners geschiedenis.

Duur: 1 uur. Maximaal 14 personen per rondleiding.
Kosten: €12,- per persoon, inclusief entree, te betalen aan de kassa bij binnenkomst.
Graag tijdig reserveren via contact@landhuisoudamelisweerd.

RUIMTE HUREN

De zolder van Landhuis Oud Amelisweerd kan gehuurd worden voor verschillende bijeenkomsten (maximaal 40 personen). Vraag naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden via contact@landhuisoudamelisweerd.nl.

WINKEL

In de historische keuken van het Landhuis en in het Koetshuis (naast het Landhuis) zijn artikelen te vinden die aansluiten bij de exposities, evenals informatie over de landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen.

BRUIDSFOTOGRAFIE

Wij krijgen veel aanvragen voor bruidsfotografie. Mede door de aanwezigheid van onze rijk gedecoreerde Vogeltjeskamer. Op elke behangstrook is een grote struik afgebeeld met bloemen en een vogelpaar. In China hebben deze vogels en bloemen een symbolische betekenis. Met de granaatappelbloesem wens je iemand veel nakomelingen toe en met de pioenroos oneindige schoonheid en liefde. Bruidsfotografie is mogelijk tijdens reguliere openingstijden. Wij vragen hiervoor een bijdrage van € 120,- te betalen bij de entree. Graag vooraf reserveren via contact@landhuisoudamelisweerd.nl. 

LUNCHEN EN VERGADEREN

Een bezoek aan het Landhuis combineren met een lunch en/of vergadering? In het Koetshuis naast het Landhuis zijn diverse ruimten te huur. Kijk op www.veldkeuken.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

VRAGEN, TIPS OF IDEEËN?

laat het ons weten!

OP DE HOOGTE BLIJVEN
VAN EXPOSITIES?

NU TE ZIEN

No posts found!