Landhuis logo paperclip

credits | Light-Up Collective foto: Paul Dorsten

OPENINGSTIJDEN

woensdag t/m zondag, 11:00 – 17:00 uur 
tot 14 november 2022

open op Hemelvaartsdag, Eerste- en Tweede Pinksterdag 

VRIJWILLIGE BIJDRAGE

Iedereen is van harte welkom in Landhuis Oud Amelisweerd. Wij vragen je een vrijwillige bijdrage, zodat wij het huis de komende jaren geopend kunnen houden voor het publiek.

Beslis zelf welke bijdrage je doet. Onze dank is groot!

WINKEL

In het Koetshuis (naast het Landhuis) is de winkel waar je artikelen kunt vinden die aansluiten bij de exposities, informatie over de landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen en landgoedproducten van de Veldkeuken. 

GROEPS- OF PRIVE RONDLEIDING

Het is mogelijk om een privé-rondleiding te reserveren. Eén van onze ervaren vrijwilligers zal tijdens onze reguliere openingstijden op afgesproken tijdstip klaar staan om uitgebreid te vertellen over het behang en de lopende exposities. Graag vooraf reserveren via contact@landhuisoudamelisweerd. De rondleiding duurt ongeveer 1 uur. Wanneer de groep groter is dan 14 personen zal deze in tweeën worden gesplitst. Wij vragen hiervoor een bijdrage van € 12,- per persoon, te betalen aan de kassa bij binnenkomst.

BRUIDSFOTOGRAFIE

Wij krijgen veel aanvragen voor bruidsfotografie. Mede door de aanwezigheid van onze rijk gedecoreerde Vogeltjeskamer. Op elke behangstrook is een grote struik afgebeeld met bloemen en een vogelpaar. In China hebben deze vogels en bloemen een symbolische betekenis. Met de granaatappelbloesem wens je iemand veel nakomelingen toe en met de pioenroos oneindige schoonheid en liefde. Bruidsfotografie is mogelijk tijdens reguliere openingstijden. Let wel, de fotosessie is dan niet privé. Wij vragen hiervoor een bijdrage van € 120,- te betalen bij de entree. Graag vooraf reserveren via contact@landhuisoudamelisweerd.nl. 

LUNCHEN EN VERGADEREN

Een bezoek aan het Landhuis combineren met een lunch en/of vergadering? In het Koetshuis naast het Landhuis zijn diverse ruimten te huur. Kijk op www.veldkeuken.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

VRAGEN, TIPS OF IDEEËN?

laat het ons weten!

OP DE HOOGTE BLIJVEN
VAN EXPOSITIES?

NU TE ZIEN

No posts found!