doe mee met een Rondleiding

21.09.2021

Arjen van Arendonk, Emmy Beenken en Maartje smits

Ben je benieuwd naar de collectie van Kunstuitleen Utrecht en wil je meer weten over de kunstwerken in de tentoonstelling? Meld je dan aan voor één van de rondleidingen door een mail te sturen naar info@kunstuitleenutrecht.nl. 
Geef in je mail duidelijk aan naar welke rondleiding je wil komen, wanneer en met hoeveel personen. Je kunt kiezen uit de volgende rondleidingen.

Kies je rondleiding

Familierondleiding op woensdag
In de rondleiding kijk je samen naar de kunstwerken in de tentoonstelling en ga je op zoek naar de inspiratie van de kunstenaar, hoe zijn de kunstwerken gemaakt en welke gevoelens een kunstwerk bij je oproept.

Woensdag 22 en 29 september en 6 oktober start om 14.30 uur.
Duur ± 45 minuten.

De Pannenkoek rondleiding
In deze rondleiding bekijk en ervaar je de tentoonstelling vanuit het perspectief van de kunstenaar. Je komt meer te weten over hoe een kunstenaar geïnspireerd raakt, hoe zijn of haar werkproces vorm krijgt en wat de intentie van de kunstenaar is. Je krijgt informatie over diverse kunstenaars uit de collectie van Kunstuitleen Utrecht.

Zaterdag 25 september en zaterdag 2 oktober start om 13.00 uur.
Duur ± 45 minuten.

De Appeltaart rondleiding
In deze rondleiding ga je kijken en ervaren. Wat voor gevoel krijg je bij een kunstwerk? Welke kunstwerken inspireren je? Waar blijft je oog hangen en waarom? Door in gesprek te gaan met elkaar, ontdek je hoe verschillend je kan kijken, beleven en ervaren. Er bestaat geen goed of fout! Door het kijken vanuit intuïtie en associatie is de beleving misschien wel anders dan wanneer je kijkt vanuit dat wat de kunstenaar bedoeld heeft.  

Zaterdag 25 september en zaterdag 2 oktober start om 14.30 uur.
Duur ± 45 minuten.

Deelname aan de rondleiding is gratis.

OP DE HOOGTE BLIJVEN

schrijf je in voor de nieuwsbrief

OP DE HOOGTE BLIJVEN
VAN EXPOSITIES?

NU TE ZIEN