Teken voor Amelisweerd!

02/07/2022 

DOE MEE: TEKEN VOOR AMELISWEERD!

Teken voor Amelisweerd! is een weekend van aandacht voor Amelisweerd. Amateur en professioneel kunstenaars worden uitgenodigd om op 2 en 3 juli het bos te tekenen en schilderen. Doe je mee?

Teken voor Amelisweerd!

Op zaterdag 2 juli en zondag 3 juli gaan we het bos tekenen en schilderen. Voor bewustwording, nu het bos wederom bedreigd wordt met de kap voor autowegen. Dit tekenweekend is een initiatief van beeldend kunstenaar Wim Schot. Je gaat zelf aan de gang, en als je wilt begeleidt Wim Schot je bij het tekenen of schilderen. Niveau is niet belangrijk en je kunt op elk moment gedurende de dag aanschuiven. Indien gewenst kun je je gemaakte kunstwerk te koop aanbieden, we presenteren de eindwerken in de historische keuken van Landhuis Oud Amelisweerd. De opbrengst van deze verkoop gaat naar Kerngroep Ring Utrecht.

Zaterdag 2 juli 11:00 tot 16:00 uur 
Zondag 3 juli 11:00 tot 16:00 uur 

Neem je je eigen teken- of schildermateriaal mee? Als je geen tekenspullen of papier hebt is dit verkrijgbaar op locatie voor €5,00 (contant op dag zelf te betalen). 

Laat je weten of je deel wilt nemen? Meld je aan via dit formulier.

  • Landhuis Oud Amelisweerd is in het bezit van een tiental schildersezels, maar dat mogen er meer worden. Heb je thuis een schildersezel die staat te verstoffen en wil je hem doneren aan de Stichting? Graag! Stuur een bericht naar contact@landhuisoudamelisweerd.nl of breng hem naar het huis. We zijn open van woensdag t/m zondag tussen 11:00 en 17:00 uur. 

OP DE HOOGTE BLIJVEN

schrijf je in voor de nieuwsbrief

OP DE HOOGTE BLIJVEN
VAN EXPOSITIES?

NU TE ZIEN