VERHUUR

De zolderetage van Landhuis Oud Amelisweerd is nu getransformeerd tot een multifunctionele ontmoetingsplek. Ruimtes die het historische karakter behouden en in verschillende opstellingen te gebruiken zijn.

RUIMTES

Voor presentaties biedt de theateropstelling plaats tot 40 gasten, terwijl de vergaderopstelling klaarstaat voor groepen tot 15 personen. De twee afgezonderde ruimtes zijn sfeervol ingericht en brengen rust en focus midden in de natuur. Een unieke plek in één van de mooiste Rijksmonumenten die Nederland rijk is op het prachtige landgoed Amelisweerd naast Utrecht.

Breakout kamer
Een sfeervolle vergaderruimte genesteld in de nis op zolder. De perfecte mix van oud en nieuw voor een inspirerende ontmoeting en verdieping tijdens jouw bijeenkomst.
Een moderne ruime lichte vergadertafel harmonieus ingepast onder het raam met uitzicht op de oude beeldenlaan. Deze ruimte biedt een inspirerende setting voor elke bijeenkomst.
Theater opstelling
Deze ruime en flexibele zolderverdieping combineert historische charme met moderne functionaliteit en biedt plaats aan groepen tot 40 personen. De robuuste houten balken en het zachte licht creëren een warme, uitnodigende atmosfeer, ideaal voor conferenties, workshops of teambuildingactiviteiten.

Boardroom

15

Cabaret

16

Receptie

Receptie

40

Theater

Theater

40

U-vorm

U-vorm

16

Bij Landhuis Oud Amelisweerd gaan stijl en aandacht hand in hand met elkaar. Op basis van uw persoonlijke wensen zorgen we voor een unieke bijeenkomst.

Meer weten? Bel 030 – 207 25 65, mail naar verhuur@landhuisoudamelisweerd.nl of laat je gegevens achter in onderstaand formulier.

Landhuis_logo_paperclip.png

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Gegevens

    VRAGEN, TIPS OF IDEEËN?

    laat het ons weten!

    OP DE HOOGTE BLIJVEN
    VAN EXPOSITIES?

    NU TE ZIEN