WE Love Objects

01.01.2022

Landhuis Oud Amelisweerd is tijdens de kerstvakantie geopend voor publiek. Wandel door de unieke kamers met Chinees behang van honderden jaren oud en bewonder het werk van de jonge generatie ontwerpers van HKU Product Design in de expositie We Love Objects.

We love OBjects

Update december 2021: Wegens de verlenging van de lockdown voor culturele instellingen kan deze winterexpositie helaas niet plaatsvinden. 

 

Wandel door de unieke kamers van het Landhuis en bewonder het werk van de jonge generatie Utrechtse ontwerpers in de expositie We Love Objects

We Love Objects – HKU Product Design 2021
HKU alumni van de opleiding Product Design tonen hun afstudeerwerk in Landhuis Oud Amelisweerd. In de expositie We Love Objects is een grote verscheidenheid aan projecten van dertien verschillende kunstenaars en designers te zien. Het werk beweegt, geeft licht, reageert, spreekt voor zich, wekt emoties op of laat je opnieuw kijken naar alles om je heen. In iedere kamer van het landhuis een andere maker en van iedere maker een ander verhaal. De exposanten zijn aanwezig om meer te vertellen over het werk.

Gratis rondleidingen
Je kunt iedere dag om 12:30 uur en om 14:00 uur aansluiten bij een rondleiding. Om 12:30 uur nemen de exposanten je mee langs hun werk en vertellen ze je meer over het maakproces. Om 14:00 uur kun je aanhaken op een rondleiding van één van de vrijwilligers en leer je meer over de unieke Chinese behang kamers. 

Exposanten: Alba Versteeg, Amy van der Horst, Aster Kruisbrink, Cheralyn Hasselbaink, Emmy van de Grift, Erik Sluijs, Iede Adu, Jelle Haverkort, Jerryt Ruiter, Laurien Winckels, Minoesch Beeldstroo, Sander van Dalsum en Zowa Rindt.

Pelagi - Minoesch Beeldstroo

OP DE HOOGTE BLIJVEN

schrijf je in voor de nieuwsbrief

OP DE HOOGTE BLIJVEN
VAN EXPOSITIES?

NU TE ZIEN