Workshop Monoprint en collage

juli 2023

door Britt Dorenbosch

Duik in het maken van collages in combinatie met monoprint en laat je inspireren door de planten, bloemen en diertjes op het landgoed.

MONOPRINT EN COLLAGE

In deze vierdaagse workshop duik je samen met Utrechtse kunstenaar Britt Dorenbosch in het maken van collages in combinatie met monoprint. We laten ons inspireren door de planten, bloemen en diertjes op het landgoed en duiken in de ongelooflijke variëteit aan tinten groen die er te vinden zijn. In de vier daagse workshop bouw je elke dag verder aan één werk. We starten met het monoprinten van bladeren en bloemen en combineren dit met een collage van beschilderd papier en plastic afval.

Dag 1 onderzoek en voorbereiding
Dag 2 monoprinten bladeren en bloemen
Dag 3 van achtergrond naar voorgrond
Dag 4 insecten en bloemen van afval

 

Datum: woensdag 26 tot en met zaterdag 29 juli 2023 

Kosten: €60,- voor de gehele reeks van 4 lessen.  
Je kunt gebruik maken van de U-pas.

Aantal deelnemers: 12 personen, vol = vol. 

Tijd: 10:00 tot 12:00 uur, voor de leeftijden 14 tot 18 jaar.

 

 

Datum: woensdag 26 tot en met zaterdag 29 juli 2023

Kosten: €60,- voor de gehele reeks van 4 lessen.
Je kunt gebruik maken van de U-pas.  

Aantal deelnemers: 12 personen, vol = vol.

Tijd: 13:30 tot 15:30 uur, voor de leeftijden 18 tot 27 jaar.

 

Britt Dorenbosch is beeldend kunstenaar uit Utrecht. Na het behalen van haar master sociologie studeerde ze in 2013 af aan HKU. In 2016 won ze het K.F.Hein Stipendium en vervolgens had ze in 2017 een solotentoonstelling in het Centraal Museum. Haar werk is onder andere aangekocht in de collectie van Museum Voorlinden. In haar kleurrijke werk legt ze haar dagelijks leven als ouder vast. Haar kunst is een ode aan het moederschap en ouders in het algemeen. Ze werkt met verschillende materialen en technieken; van schilderkunst tot tekenen, collage tot papier-maché en diamond painting. En ze heeft zich gespecialiseerd in het zelf maken van verf. Naast haar autonome werk geeft ze schilder- en tekenworkshops aan volwassen en kinderen.

www.brittdorenbosch.nl

Docent Britt Dorenbosch

OP DE HOOGTE BLIJVEN

schrijf je in voor de nieuwsbrief

OP DE HOOGTE BLIJVEN
VAN EXPOSITIES?

NU TE ZIEN