Workshop Monoprint en collage

vrijdag 28 juli 2023

door Britt Dorenbosch

Duik in het maken van collages in combinatie met monoprint en laat je inspireren door de planten, bloemen en diertjes op het landgoed.

MONOPRINT EN COLLAGE

In deze zomerworkshop duik je samen met Utrechtse kunstenaar Britt Dorenbosch in het maken van collages in combinatie met monoprint. We laten ons inspireren door de planten, bloemen en diertjes op het landgoed en duiken in de ongelooflijke variëteit aan tinten groen die er te vinden zijn. In deze workshop werk je zelf aan één werk. We starten met het monoprinten van bladeren en bloemen en combineren dit met een collage van beschilderd papier en plastic afval. 

Datum: vrijdag 28 juli 2023 
Tijd: 11:00 tot 16:30 uur (neem zelf je lunch mee)
Kosten: €30,- per persoon
Aantal deelnemers: 12 personen, vol = vol. 

Ben je jonger dan 27 jaar oud? Dan krijg je met de actiecode 522775557 50% korting en betaal je €15,-.

Je kunt gebruik maken van de U-pas.

Britt Dorenbosch is beeldend kunstenaar uit Utrecht. Na het behalen van haar master sociologie studeerde ze in 2013 af aan HKU. In 2016 won ze het K.F.Hein Stipendium en vervolgens had ze in 2017 een solotentoonstelling in het Centraal Museum. Haar werk is onder andere aangekocht in de collectie van Museum Voorlinden. In haar kleurrijke werk legt ze haar dagelijks leven als ouder vast. Haar kunst is een ode aan het moederschap en ouders in het algemeen. Ze werkt met verschillende materialen en technieken; van schilderkunst tot tekenen, collage tot papier-maché en diamond painting. En ze heeft zich gespecialiseerd in het zelf maken van verf. Naast haar autonome werk geeft ze schilder- en tekenworkshops aan volwassen en kinderen.

www.brittdorenbosch.nl

Docent Britt Dorenbosch

OP DE HOOGTE BLIJVEN

schrijf je in voor de nieuwsbrief

OP DE HOOGTE BLIJVEN
VAN EXPOSITIES?

NU TE ZIEN